V čem se [psi] tako razlikuje od drugih knjig?

Že naslov razkriva, da je knjiga povezana s psihologijo – vedo, ki proučuje človekovo duševnost, vedenje in osebnost. V ozadju knjige je povsem novo razumevanje delovanja našega uma, torej tistih procesov v naši glavi, ki so krivi za večji del naših življenjskih težav.

Teorija REI omogoča vpogled v to delovanje in daje odgovore na vprašanja: zakaj se zaljubimo, zakaj nas privlačijo partnerji s podobnimi lastnostmi, zakaj nas v puberteti tako premetava, kako je mogoče, da se otroci pri isti vzgoji lahko zelo razlikujejo, kako se oblikuje naš značaj, od kod izvira narava naših spolnih poželenj, zakaj pride do depresije, potrtosti in strahov, zakaj nekateri zaradi malenkosti obupajo, medtem ko se drugi pogumno soočajo z velikimi težavami, kaj spreminja vrednote v družbi … Posebna pozornost je posvečena ljubezni in partnerskim odnosom. Knjiga nam ne pojasni le, kaj ljubezen ni, ampak prvič tudi, kaj ljubezen sploh je in zakaj v sodobni družbi domala ne poznamo več prave ljubezni, ampak le še kopico drugih partnerskih povezav, ki pa ne zagotavljajo stabilnosti v odnosih.

Posebnost knjige [psi] je v tem, da teorija REI v njej ni zgolj predstavljena, ampak na zelo nenavaden, dovršen način tudi uporabljena. Tako mnogi že med branjem doživljajo občutke, ki jih ne znajo pojasniti. Knjiga deluje kot nekakšno zrcalo bralčeve psihe in mu omogoči vpogled v njegov lastni svet. Mnogi v njej uzrejo nekaj najbolj čudovitega, kar lahko v življenju sploh odkrijemo – sebe.


Še ne poznate knjige [psi]? Več o naših treh razumih in teoriji REI si lahko preberete tukaj.

Preberite kaj o knjigi [psi] pravijo svetovni zvezdniki.

Naročite svoj izvod zdaj.


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja