Vtisi bralcev

Tukaj lahko izmenjavaš mnenja in iščeš odgovore na svoja vprašanja. Forum je namenjen bralcem, ki se želijo poglobiti v filozofijo knjige [psi].
Postani del skupnosti, ki podpira poslanstvo te knjige in s svojim razmišljanjem bogati našo družbo.

2 odziva na “Vtisi bralcev”

  1. Lep pozdrav,
    s knjigo sva se prebrala in morm rečt da je super. težko sedaj samo opišem kaj vse sem prebral in kaj mi bo ta knjiga še prinesla (jo bom prebral verjetno večkrat). sem pa celo življenje imel občutek da obstaja nekaj več, sam sem menil da je to neka energija, ki pač upravlja z nami vsemi. Do sedaj me nobena teorija ali vera (kar sem jih pač imel priložnost spoznat) ni povsem popolnoma prepričala, pri branju psija pa sem sproti po vsakem svetu občutil in videl kako se mi spreminja pogled na svet in kako se tudi okolica drugače odziva na to.

  2. Sicer tukaj ni dovolj prostora da bi lahko zlila vse misli in vtise. Knjiga zame predstavlja nadgradnjo vsega, ali bolje nov korak h temu, kar sem o nas in naših razumih vedela. Nekako je sestavila mozaik posameznih znanj, mi pa je odprla tudi nov pogled na povezavo naših razumov. Ob prebiranju zgodb in opisovanju dvanajstih značajev se mi je seveda postavilo vprašanje ali sodim med kateregakoli od teh. Iz vsebine je mogoče razbrati, da nihče od nas, zaradi različne “mešanice” razumov in s tem “omejenim” pogledom zase ne zna opredeliti svoje sestave značajev, se pa v nobeni izmed zgodb nisem našla, zato bom morala ponoviti vajo. Knjigo sem sicer prebirala kot golo resnico, kajti verjamem, da absolutne resnice ni in da ima vsak le svojo, sem pa v dilemi ali moram vedeti še kaj več? Ali zadošča, da verjamemo, da nam življenje pokaže pravo pot naključij, ki nas pripeljejo, do načrta našega življenja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.