Zaljubljenost je mogoče izzvati!

Globoko razumevanje teorije REI, omogoča tudi manipulacije z razumi. Ena od takšnih manipulacij je tudi povzročanje, da se nekdo, ki tega ne želi, v nas zaljubi.


Trije miselni procesorji (racio, emocio in instinkt), ki obdelujejo čisto vse podatke, ki preko vseh naših čutil vstopajo v naše zaznavanje so avtonomni in delujejo celo drug proti drugemu. Med seboj se močno razlikujejo tako po razmišljanju kot po načinu delovanja. Pri vsakem odraslem posamezniku je razmerje moči med njimi vedno enako, je pa pri razmerju moči možnih natanko dvanajst različnih kombinacij in to tvori dvanajst osnovnih človeških značajev. Ko se razmerje moči enkrat vzpostavi, ostane tako za vedno.

Pri zaljubljenosti se naši razumi začasno poenotijo v sicer različnih pogledih. Ta harmonija med njimi je za nas povsem novo stanje duha. Če pri osebi poznamo pravilno razmerje med razumi, način komunikacije med njimi in kako vsak posamezen razum deluje je mogoče doseči to čemur rečemo usodna zaljubljenost. Zaljubljenost je seveda iluzija naših razumov in je ni mogoče enačiti s pravo ljubeznijo saj gre za dva povsem različna miselna procesa.

O razliki med zaljubljenostjo in pravo ljubeznijo bomo pisali v naslednjem članku.


Še ne poznate knjige [psi]? Več o naših treh razumih in teoriji REI si lahko preberete tukaj.

Preberite kaj o knjigi [psi] pravijo svetovni zvezdniki.

Naročite svoj izvod zdaj.


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.